شعبه مرکزی : بالاتر از میدان ملت ، سر پیچ شمس آباد ، پلاک 2

آیا اپیلاسیون سرطان زاست؟

سرطان زا بودن اپیلاسیون شایعه یا واقعیت؟

دلیل محبوبیت اپیلاسیون بدن در حالی که لیزر موهای زائد روشی کم درد و بلند مدت تر است، شاید فقط کم بودن هزینه آن نباشد.

در رفع موهای زائد به روش لیزر ثابت شده است که در بخار حاصل از لیزر 300 ماده شیمیایی وجود دارد که تعدادی از این مواد مانند بنزن وتولوئن برای سلامتی انسانها مضر هستند ؛ همچنین تحقیقات نشان داده است که از طریق لیزر کردن موها ، مواد موتاژن (موادی که باعث جهش ژنی میشوند) وارد موها میشوند.

اپیلاسیون

شاید به همین دلیل است که هنوز هم حتی با آمدن روش لیزر موهای زائد ، اپیلاسیون بدن به روشی که سالیان است امتحان خود را پس داده ، ترجیح داده می شود.
اما شایعات زیادی درباره سرطان زا بودن اپیلاسیون برای نواحی حساس زیربغل و واژن شنیده می شود. دلیلش هم اینست که شدت کشش پوست و موها به حدی است که غدد لنفاوی تحریک می شوند.

اما آیا واقعا سرطان زا است؟
غدد لنفاوی زیر بغل و بافت پستان، تحت ‌تاثیرعواملی مانند اپیلاسیون قرار نمی‌ گیرند.  اما از آنجایی که این مناطق نسبتا مرطوب هستند، احتمال رشد میکروب ‌های مختلف در آنها بیشتر است. بنابراین احتمال بروز التهابات فولیکولیت پس از اپیلاسیون موهای زائد بالاتر است.
عده ای تصور می کنند که اپیلاسیون سرطانزا است، اما به گفته پزشکان ، اپیلاسیون موهای زائد زیر مناطق حساس، با ابتلا به سرطان در این نواحی رابطه ای ندارد. گاهی ضایعات چرکی که همراه با درد و التهاب است پس از اپیلاسیون دیده می شود. این مساله به حساس‌ و مرطوب‌ بودن پوست آن برمی ‌گردد.

اپیلاسیون
در برخی موارد، اگر اپیلاسیون ‌درست انجام نشود، ممکن است مویرگ ‌های زیر پوست در اثر کشش زیاد پاره شوند و خونریزی ‌های خفیف زیرپوستی باعث کبودی و سیاهی پوست شوند.

قطعا می توان با مراجعه مراکز تخصصی اپیلاسیون که با پرسنل مجرب و آموزش دیده در این حوزه فعالیت میکنند لطافت و آرامش را  به عنوان هدیه ای ارزشمند دریافت نمود.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در skype

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام.
سوالی دارید؟