نانا
میکروپیگمنتیشن چیست؟

میکروپیگمنتیشن چیست؟ هزینه و روش‌ها

میکروپیگمنتیشن که به آن آرایش دائمی نیز می‌گویند، برای افرادی که می‌خواهند بهترین ظاهر خود را داشته باشند و در عین حال از چالش‌های استفاده از محصولات آرایشی اجتناب کنند، مفید است. ابروها، مژه‌ها، پلک‌ها (به عنوان خط چشم) و لب‌ها نواحی رایجی هستند که میکروپیگمنتیشن روی آن‌ها اعمال می‌شود. این روش زیبایی برای بهبود یا جایگزینی رنگ از دست رفته روی پوست شما استفاده می‌شود. همچنین برای پنهان کردن زخم‌ها یا بهبود جای آن‌ها، یکنواخت کردن رنگ پوست و بازگرداندن رنگ به مناطقی از پوست که رنگ از دست داده‌اند، استفاده می‌شود.

چه کسانی کاندیدای خوبی برای میکروپیگمنتیشن هستند؟

هر کسی -زن یا مرد- می‌تواند از میکروپیگمنتیشن استفاده کند. شما اگر فردی هستید که می‌خواهید بهترین ظاهر خود را داشته باشید و در عین حال از چالش‌های استفاده از محصولات آرایشی اجتناب کنید، میکروپیگمنتیشن برای شما مناسب است.

برخی از شرایط پزشکی که استفاده از محصولات آرایشی را چالش برانگیز می‌کند، عبارتند از:

  • شرایطی که منجر به بی ثباتی دست می‌شود، مانند آرتریت شدید، مولتیپل اسکلروزیس یا بیماری پارکینسون.
  • شرایطی که منجر به بینایی ضعیف می‌شود، مانند آب مروارید یا دژنراسیون ماکولا.

میکروپیگمنتیشن همچنین ممکن است یک درمان یا راه حل برای برخی شرایط پزشکی باشد، از جمله:

  • برای جایگزینی ابروهایی که به دلیل افزایش سن یا بیماری‌های زمینه‌ای نازک شده‌اند.
  • برای پنهان کردن فقدان رنگ پوست به دلیل ویتیلیگو.
  • برای بازسازی آرئول (ناحیه اطراف نوک پستان) پس از جراحی سینه.
  • به عنوان یک راه حل دائمی اگر به آرایش سنتی و موقت حساسیت دارید.

میکروپیگمنتیشن گاهی به دلایل کاملا شخصی انجام می‌شود، مانند:

  • شما آرایش روزانه را دوست ندارید.
  • شما دوست دارید، ابروها یا مژه‌هایی پرتر یا پر رنگ‌تر داشته باشید.
  • شما می‌خواهید لب‌هایی با رنگ بهتر یا پر رنگ‌تر داشته باشید.
  • شما زخم‌هایی دارید که می‌خواهید با میکروپیگمنتیشن آن‌ها را پنهان کنید.

نکته ویژه جوانان: اگر جوان هستید، اگر می‌خواهید روش میکروپیگمنتیشن را انجام دهید، واقعا باید با دقت فکر کنید. چیزی که امروز در مد زیبایی “ترند” است، ممکن است ترند فردا نباشد. همچنین با افزایش سن ویژگی‌های صورت تغییر می‌کند.

روش انجام میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن با تزریق رنگ‌های معدنی ضد حساسیت به زیر پوست به کمک سوزن‌های بسیار ظریف انجام می‌شود. رنگ در واقع به دومین لایه از پوست نفوذ می‌کند و باعث ایجاد جلوه‌ای زیبا در لب‌ها، چشم یا ابرو می‌شود. افرادی که میکروپیگمنتیشن انجام می‌دهند باید آموزش‌ دیده و باتجربه باشند و همچنین از دستکش استفاده کنند تا از پخش شدن باکتری‌ها و آلودگی‌ها جلوگیری شود.

این روش با تاتوهای آرایشی فرق دارد. یکی از مهم‌ترین فرق آن این است که در میکروپیگمنتیشن از رنگدانه‌هایی استفاده می‌شود که متفاوت از جوهرهای تاتو هستند. همچنین این فرآیند نسبت به تاتو کمتر تهاجمی است. انجام میکروپیگمنتیشن معمولا بین بیست دقیقه تا نیم ساعت زمان می‌برد و بسته به اینکه کدام قسمت از صورت خود را میکروپیگمنتیشن می‌کنید، میزان درد متفاوت است. معمولا از کرم‌ها یا اسپری‌های بی‌حس کننده برای کاهش درد استفاده می‌شود.

مراقبت‌های بعدی پس از انجام میکروپیگمنتیشن

برخی از افراد ممکن است برای دستیابی به نتیجه مطلوب به بیش از یک بار انجام میکروپیگمنتیشن نیاز داشته باشند. همچنین رنگدانه‌ها به مرور زمان محو می‌شوند، بنابراین ممکن است مجبور شوید برای حفظ ظاهر خود دوباره این روش را انجام دهید.

میکروپیگمنتیشن در یک جلسه انجام می‌شود و معمولا می‌توانید بلافاصله پس از انجام آن فعالیت‌های عادی خود را از سر بگیرید. منتظر کمی تورم و قرمزی در ناحیه تحت درمان باشید. متخصص آرایشی به شما خواهد گفت که هر چند وقت یک بار باید بر روی ناحیه مورد نظر یخ بگذارید و از چه نوع پمادی استفاده کنید.

دستور العمل‌های خاصی به شما داده می‌شود که باید آن‌ها را دنبال کنید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی هرگز در تماس با متخصص آرایشی خود تردید نکنید.

معایب میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن چندین عوارض یا خطر دارد، از جمله:

  • عفونت: اگر از سوزن‌های استریل استفاده نشود یا جوهر آلوده باشد، احتمال عفونت وجود دارد. سوزن‌های غیر استریل می‌توانند بیماری‌هایی مانند هپاتیت، HIV و عفونت‌های استافیلوکوک (عفونت استاف) را منتقل کنند.
  • واکنش آلرژیک: ممکن است به رنگ جوهر تاتو (رنگدانه‌های مورد استفاده) یا نوع جوهر تاتو حساسیت داشته باشید. (متخصص زیبایی باید قبل از انجام این روش یک آزمایش خراش در پشت گوش یا روی انگشت شما انجام دهد تا ببینید که آیا شما واکنش نشان می‎‌دهید یا خیر)
  • عوارض چشمی: میکروپیگمنتیشن اطراف چشم می‌تواند منجر به از دست دادن مژه‌ها، آسیب شدید پلک، پوسته پوسته شدن و اکتروپیون شود.
  • ندول‌ها و بافت اسکار: بدن شما می‌تواند به جوهر خالکوبی به عنوان یک ماده خارجی واکنش نشان دهد و ممکن است گره‌هایی به نام گرانولوما در اطراف ذرات رنگدانه ایجاد کند. کلوئیدها اسکارهایی هستند که در صورت آسیب دیدگی پوست ایجاد می‌شوند.
  • عوارض MRI: برخی از گزارش‌ها از تداخل رنگدانه‌های جوهر تاتو با کیفیت اسکن MRI وجود دارد. همچنین چند مورد تورم یا سوزش در ناحیه میکروپیگمنتیشن صورت بیمارانی که از سرشان تصویر برداری MRI انجام شد، گزارش شده است.

واکنش‌های معمولی که پس از میکروپیگمنتیشن قابل انتظار هستند، عبارتند از: خونریزی، تورم و مقداری پوسته پوسته شدن.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

در موارد زیر بلافاصله به یک پزشک مراجعه کنید:

  • تورم، قرمزی یا درد بیش از حد
  • تب یا بثورات پوستی
  • ناحیه‌ای که به شدت سوخته است

آیا میکروپیگمنتیشن واقعا دائمی است؟

بله، اما اگرچه جوهر هرگز پاک نمی‌شود، اما به مرور زمان محو می‌شود، زیرا سلول‌های پوست دائما جایگزین می‌شوند. با این حال، در مورد میکروپیگمنتیشن به عنوان یک روش دائمی فکر کنید، زیرا حد=ذف آن بسیار دشوار است . می‌تواند یک فرآیند طولانی، دردناک و پرهزینه باشد.

سخن پایانی

برای انجام میکروپیگمنتیشن حتما شخصی را انتخاب کنید که تجربه کافی داشته باشد. در طول مشاوره اولیه تمام انتظارات خود را مطرح کنید و در مورد اینکه چرا می‌خواهید این روش زیبایی را انجام دهید، صادق باشید تا متخصص آرایشی همه انتظارات شما را درک کند.

اضافه کردن نظر

ما را دنبال کنید

شما می توانید به راحتی با ما در تماس باشید ، ما نیز از پیدا کردن دوستان جدید بسیار خوشحال میشویم.